What’s in my handbag?

BeFunky_017.jpg

Hey Everyone! โค

‘What’s in my purse’ videos are one of my favourite things to watch on YouTube so today I thought I’d share some of my own essentials!

I’m a girl who loves big handbags and takes full advantage of all the space in them!

I carry…

  1. My keys ( my huge key ring makes it easy to find them in my bag ๐Ÿ˜‰ )
  2. Sunglasses, purse, phone… essentials!!!
  3. A bottle of water, I try to drink 2 litres a day.
  4. A pen and notebook
  5. My tangle teezer – a God sent.
  6. My make-up bag
  7. My pink bag of randomness!

BeFunky_018.jpg

The make-up bag!

In this I like to carry.. concealer, bronzer, powder and a brush for touch ups! My lip combination for that day plus my favourite lip balm! I also carry blotting tissues to get rid of excess oil instead of caking my skin with more powder – ew. Along with all that I carry a mini juicy couture perfume and some nail essentials, like my nail polish of the day to fix any chips, a nail file, nail clippers, plus two moisturising nail treatments.

BeFunky_023.jpg

In my little pink bag of randomness, I carry… deodorant and breath spray, plasters and panadol (for just in case measures ๐Ÿ˜‰ ), hand sanitizer and lotion (because I’m OCD about public bathrooms.), tissues, a compact mirror, earphones, bobby pins and bobbles. ๐Ÿ™‚

BeFunky_025.jpg

Well, that’s it! That’s all my day-to-day essentials, hope this post helps you so you have all the bits and bobs you could need while you’re out and about. ๐Ÿ™‚

Advertisements

Posted by

Blogger - Fashion, Beauty, Health, Fitness, Lifestyle.

2 thoughts on “What’s in my handbag?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s